VijestiNajaveRecenzijeSound Of VisionKolumneSpecialForumImpressumSearchFAQ


danesvejedno
danesvejedno
danesvejedno
danesvejedno
 
Akcijski
Animirani
Avanturisti鑛i
Biografski
Crna komedija
Detektivski
Dokumentarni
Drama
Erotski
Fantasti鑞i
Film Noir
Glazbeni
Horor
Igrano-animirani
Komedija
Koncert
Kriminalisti鑛i
Melodrama
Mjuzikl
Parodija
Povijesni
Ratni
Ratno-sudska drama
Religijski
Romansa
Sportska drama
Sudski triler
Tinejd緀rska komedija
Triler
Vestern
Znanstveno Fantasti鑞i (SF)
i ili
?
« povratak
» resetiraj parametre


RECENZIJE
(Ukupno rezultata: 677)

« prethodna 21-30 31-40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 [50] 51-60 61-68 sljede鎍 »

25th Hour / 25. SAT
(06.01.2004.)

Sat otkucava posljednje minute Monty Broganove slobode - u roku od 24 sata odlazi u zatvor na sedam dugih godina. Dok je jednom davno bio kralj Manhattana, Monty (diler droge) se mora pozdraviti sa 緄votom kakvog je do sada poznavao - 緄votom koji mu je otvorio vrata njujor筴ih najmondenijih klubova ali koji ga je isto tako udaljio od njemu najbli緄h ljudi.

dvd

Recenzija: 25th Hour / 25. SAT
Drama
Vlado Ercegovi 0 0
Ukupan dojam: 5 / 5Ukupan dojam: 5 / 5Ukupan dojam: 5 / 5Ukupan dojam: 5 / 5Ukupan dojam: 5 / 5

Lord of the Rings: Return of the King / GOSPODAR PRSTENOVA: POVRATAK KRALJA
(03.01.2004.)
Kraj jednog velikog putovanja...

Me饀zemlje je na ivici velikog i odlu鑥ju鎒g obra鑥na... Hrabri hobiti Frodo (Elijah Wood) i Sam (Sean Astin) zalaze sve dublje u mra鑞o kraljevstvo Mordora a prati ih nesretni Gollum (Andy Serkis) 鑙ja 緀lja, kako se trio bi緄 Planini Usuda na kojoj trebaju uni箃iti Prsten Gospodar, da ga se ponovno do鑕pa sve vi筫 raste.

kino

Recenzija: Lord of the Rings: Return of the King / GOSPODAR PRSTENOVA: POVRATAK KRALJA
Akcijski / Avanturisti鑛i / Fantasti鑞i
dahh 3 3
Ukupan dojam: 5 / 5Ukupan dojam: 5 / 5Ukupan dojam: 5 / 5Ukupan dojam: 5 / 5Ukupan dojam: 5 / 5

The Identity / IDENTITET
(02.01.2004.)
Deset malih crnaca...drugi put!
U zaba鑕nom se hotelu, zbog olujnog nevremena na饀 popularna glumica i njezin voza, tro鑜ana obitelj, mladi bra鑞i par, prostitutka te policajac koji prevozi vi筫strukog ubojicu. Ubrzo se u hotelu po鑞u nizati neobja筺jiva umorstva te je 筧reno dru箃vo jednostavno prisiljeno prona鎖 podivljalog ubojicu, koji se o鑙gledno krije me饀 njima, prije nego 箃o ih ovaj pobije sve do jednog. dvd

Recenzija: The Identity / IDENTITET
Triler
dahh 0 0
Ukupan dojam: 3.5 / 5Ukupan dojam: 3.5 / 5Ukupan dojam: 3.5 / 5Ukupan dojam: 3.5 / 5Ukupan dojam: 3.5 / 5

Rabbit-Proof Fence / NEPRAVEDNA IGRA
(29.12.2003.)

Ekranizacija istinite, 筼kantne pri鑕 o tri aborid綼nske djevoj鑙ce - Molly, Gracie i Daisy - koje, su prema tada筺jim australskim zakonima, otete od majki i predane u dom kako bi se obu鑑vale i kultivirale u SLAVU BIJELOG ENGLESKOG 萇VJEKA!!! Sve je dio slu綽ene vladine politike koju provodi gospodin Neville (slu綽eno je Chief protector of Aborigines, ali svi ga zovu mr. Devil), a na筫 tri junakinje tridesetih godina pro筶og stolje鎍 odlu鑥ju pobje鎖 i vratiti se domu, 1500 milja daleko od mjesta sa kojeg bje緀. Tijekom cijelog puta za njima je organizirana hajka, ali nisu uhva鎒ne...

vhs

Recenzija: Rabbit-Proof Fence / NEPRAVEDNA IGRA
Drama
Vlado Ercegovi 1 1
Ukupan dojam: 4.5 / 5Ukupan dojam: 4.5 / 5Ukupan dojam: 4.5 / 5Ukupan dojam: 4.5 / 5Ukupan dojam: 4.5 / 5

The Italian Job / DOBAR POSAO U ITALIJI
(28.12.2003.)
﹖ovi筫, vrlo dobar posao!
Banda plja鑛a筧 u spektakularnoj plja鑛i venecijanske pala鑕 "zdipi" 35 milijuna dolara u zlatnim polugama i kad njen 筫f Charlie Croker pomisli da je sve pro筶o po planu susre鎒 se sa jednom nepredvi餰nos sitnicom... izdajom iznutra.

Ostav筰 bez plijena i bez svog najstarijeg 鑜ana bande, Croker smi筶ja osvetu. Ekipu kriminalaca oja鑑nu za hladnokrvnu i prelijepu Stel Bridger trag izdajnika vodi na drugi kraj svijeta u Los Angeles... kino

Recenzija: The Italian Job / DOBAR POSAO U ITALIJI
Triler
dahh 0 0
Ukupan dojam: 3.5 / 5Ukupan dojam: 3.5 / 5Ukupan dojam: 3.5 / 5Ukupan dojam: 3.5 / 5Ukupan dojam: 3.5 / 5

Lord Of The Rings, The - The Two Towers (Special Extended / Gift Edition) / LORD OF THE RINGS, THE - THE TWO TOWERS (SPECIAL EXTENDED / GIFT EDITION)
(23.12.2003.)
D(r)u緄na je bitna!

Znatno produljena verzija filma (42 minute) produbljuje neke osnovne dijaloge i uvodi nove likove i scene u kojima nas se upoznaje s novim pri鑑ma koje su se utkale u pozadinu prvog filma. Dvije kule nastavlja pratiti Prstenovu dru緄nu koja se na koncu prvog filma razdijelila u tri dijela. U nastavku sage uvode se neki novi likovi, no i susre鎢 stari koje u ovom produ緀nom izdanju mo緀mo sna緉ije do緄vjeti i jasnije razumjeti neke od njhovih poteza. 

dvd

Recenzija: Lord Of The Rings, The - The Two Towers (Special Extended / Gift Edition)  / LORD OF THE RINGS, THE - THE TWO TOWERS (SPECIAL EXTENDED / GIFT EDITION)
Akcijski / Avanturisti鑛i / Fantasti鑞i
Zoran 甿iri 0 0
Ukupan dojam: 5 / 5Ukupan dojam: 5 / 5Ukupan dojam: 5 / 5Ukupan dojam: 5 / 5Ukupan dojam: 5 / 5

Abre los ojos / OTVORI O菼
(21.12.2003.)

Cesar (E. Noriega) je bogati madridski playboy koji ide iz zabave u zabavu, od djevojke do djevojke. Dan uo鑙 proslave ro餰ndana upoznaje i nakon jedne no鎖 ostavlja Nuriju (N. Nimri), da bi na ro餰ndanu upoznao zgodnu Sofiju (P. Cruz), djevojku najboljeg prijatelja Pelaya (F. Martinez). Nakon po鑕tnog koketiranja otprati je ku鎖 i po prvi put se zaljubljuje.

vhs

Recenzija: Abre los ojos / OTVORI O菼
Horor / Triler
Vlado Ercegovi 0 0
Ukupan dojam: 4.5 / 5Ukupan dojam: 4.5 / 5Ukupan dojam: 4.5 / 5Ukupan dojam: 4.5 / 5Ukupan dojam: 4.5 / 5

Ringu / KRUG
(21.12.2003.)

Nalikovalo je urbanoj legendi: video-traka sa ko筸arnim slikama vodi ka telefonskom pozivu koji za to鑞o sedam dana najavljuje smrt osobe koja je pogledala neobi鑞i snimak. Novinarka Reiko Asakawa bila je skepti鑞a prema toj pri鑙 sve dok nije saznala da su 鑕tiri tinejd緀ra (me饀 kojima je bila i njena ne鎍kinja) umrla na misteriozan na鑙n to鑞o 7 dana po箃o su pogledali sadr綼j kazete.

dvd

Recenzija: Ringu / KRUG
Horor
Vlado Ercegovi 2 2
Ukupan dojam: 4.5 / 5Ukupan dojam: 4.5 / 5Ukupan dojam: 4.5 / 5Ukupan dojam: 4.5 / 5Ukupan dojam: 4.5 / 5

SWAT / S.W.A.T.
(20.12.2003.)
Vrlo dobra akcija, vrlo glupa pri鑑
S.W.A.T. (Special Weapons And Tactics) posebna je jedinica losan餰le筴e policije osnovana prije trideset godina koja se sastoji od sedamdesetak policijskih specijalaca  izvrsno obu鑕nih u baratnju najrazli鑙tijim oru緅em i borila鑛im vje箃inama, koja djeluje samo u situacijama kada je prijeko potrebno kori箃enje svih sredstava kako bi se uspje筺o otklonila neka potencijalna opasnost. kino

Recenzija: SWAT / S.W.A.T.
Triler
dahh 0 0
Ukupan dojam: 2.5 / 5Ukupan dojam: 2.5 / 5Ukupan dojam: 2.5 / 5Ukupan dojam: 2.5 / 5Ukupan dojam: 2.5 / 5

Lord of the Rings:Two Towers / GOSPODAR PRSTENOVA:DVIJE KULE
(19.12.2003.)
Najve鎍 pri鑑 ikad ispri鑑na

Nastavak Tolkienove sage o Prstenu mo鎖 prati raspr筫ne 鑜anove Prstenove dru緄ne na njihovom putu kroz svekoliki kaos Me饀zemlja sada ve uvelike okupiranog Sauronovima vojskama. Frodo (Elijah Wood) i Sam (Sean Astin) nastavljaju svoje putovanje prema Mordoru, privu鑕n Prstenom pridru緐je im se i Gollum (Glas Andy Serkisa) prstenovom mo鎖 mutirano i poluludo humanoidno bi鎒.

kino

Recenzija: Lord of the Rings:Two Towers / GOSPODAR PRSTENOVA:DVIJE KULE
Akcijski / Fantasti鑞i
dahh 1 1
Ukupan dojam: 4.5 / 5Ukupan dojam: 4.5 / 5Ukupan dojam: 4.5 / 5Ukupan dojam: 4.5 / 5Ukupan dojam: 4.5 / 5

« prethodna 21-30 31-40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 [50] 51-60 61-68 sljede鎍 »
© 2003 popcorn.hr