VijestiNajaveRecenzijeSound Of VisionKolumneSpecialForumImpressumSearchFAQ


danesvejedno
danesvejedno
danesvejedno
danesvejedno
 
Akcijski
Animirani
Avanturisti鑛i
Biografski
Crna komedija
Detektivski
Dokumentarni
Drama
Erotski
Fantasti鑞i
Film Noir
Glazbeni
Horor
Igrano-animirani
Komedija
Koncert
Kriminalisti鑛i
Melodrama
Mjuzikl
Parodija
Povijesni
Ratni
Ratno-sudska drama
Religijski
Romansa
Sportska drama
Sudski triler
Tinejd緀rska komedija
Triler
Vestern
Znanstveno Fantasti鑞i (SF)
i ili
?
« povratak
» resetiraj parametre


RECENZIJE
(Ukupno rezultata: 677)

« prethodna 21-30 31-40 41 42 43 44 45 46 47 48 [49] 50 51-60 61-68 sljede鎍 »

Hope Springs / ROMANSA U VERMONTU
(10.01.2004.)

Nakon 箃o mu se zaru鑞ica u posljednji trenutak odlu鑙 udati za drugog, razo鑑rani slikar Colin Ware bje緄 u Ameriku, u uspavano selo Hope Springs u Novoj Engleskoj, kako bi se zaokupio umjetno规u i umirio izmu鑕nu psihu.

vhs

Recenzija: Hope Springs / ROMANSA U VERMONTU
Komedija / Drama / Melodrama
Vlado Ercegovi 0 0
Ukupan dojam: 3.5 / 5Ukupan dojam: 3.5 / 5Ukupan dojam: 3.5 / 5Ukupan dojam: 3.5 / 5Ukupan dojam: 3.5 / 5

Two Weeks Notice / DVA TJEDNA ZA LJUBAV
(10.01.2004.)

Arogantni miljuna George Wade treba novog glavnog savjetnika. Karizmati鑞o 'javno lice' tvrtke Wade Corporation, jedne od vode鎖h njujor筴ih tvrtki za razvoj nekretnina, George ima gadnu naviku da upo筶java zgodne odvjetnice sumnjivih sposobnosti i s njima spava... dok ne uposli odvjetnicu, strastvenu pobornicu ekologije i dru箃venu aktivisticu Lucy Kelson. Premda je gosp. Wade sve ono protiv 鑕ga se u 緄votu bori, postupno shva鎍 da joj se svi餫 i da ga se mo緀 mijenjati.

vhs

Recenzija: Two Weeks Notice / DVA TJEDNA ZA LJUBAV
Komedija / Romansa
Vlado Ercegovi 0 0
Ukupan dojam: 2.5 / 5Ukupan dojam: 2.5 / 5Ukupan dojam: 2.5 / 5Ukupan dojam: 2.5 / 5Ukupan dojam: 2.5 / 5

Hable con ella / PRI華J S NJOM
(10.01.2004.)

Novinar Marco se zaljubljuje u toreadoricu Lidiju koja 鎒 nakon nesre鎒 u areni zavr筰ti u komi. Tijekom brige za Lidiju, Marko u bolnici upoznaje Benigna, bolni鑑ra koji njeguje te筴o ozlije餰nu balerinu Aliciu, koja je poput Lidije u komi. Uz to, Benigno se u svoju pacijenticu zaljubio ne kriju鎖 to od svog novog poznanika. Izme饀 dvoje mu筴araca razvija se 鑥dan odnos prijateljstva i odanosti, odnos u koji ih je 鑥dnom povezano规u sudbina uputila tragedija njima dragih osoba. Odnos u kojem se Marco upoznaje sa jednim sasvim druga鑙jim svijetom...

dvd

Recenzija: Hable con ella / PRI華J S NJOM
Drama / Melodrama
Vlado Ercegovi 0 0
Ukupan dojam: 5 / 5Ukupan dojam: 5 / 5Ukupan dojam: 5 / 5Ukupan dojam: 5 / 5Ukupan dojam: 5 / 5

Phone Booth / TELEFONSKA GOVORNICA
(09.01.2004.)
Zvoni, samo zvoni...

甶vot hitrog i na jeziku brzog newyor筴og agenta i publicista Stu Sheparda bio je niska poslovnih upjeha u kojima se nije prezalo ni od la緄 i prevara sve dok jednog dana nije zakora鑙o u gradsku govornicu kako bi odgovorio na zvonjavu telefona. Glas sadruge strane 緄ce upozorio ga je da 鎒 u trenutku kada iz ruke ispusti telefonsku slu筧licu biti ustrijeljen, Stu isprva misli da je rije o neslanoj 筧li no kada mu na prsima zaigra crvena to鑛ica snajperskog laserskog ni筧na on na svoj u綼s shva鎍 da se stranac sa druge strane 緄ce nimalo ne 筧li. vhs


Recenzija: Phone Booth / TELEFONSKA GOVORNICA
Triler
dahh 1 1
Ukupan dojam: 3 / 5Ukupan dojam: 3 / 5Ukupan dojam: 3 / 5Ukupan dojam: 3 / 5Ukupan dojam: 3 / 5

American Beauty / VRTLOG 甀VOTA
(08.01.2004.)

Suvremena i provokativna urbana drama o ljudima ameri鑛og predgra餫. Njihovim sudbinama, frustracijama, kompleksima, opsesijama, slabostima i mo鎖ma. I nemojte misliti kako je to tipi鑞o ameri鑛i projekt: krize i frustracije naizgled uspje筺e obitelji mogu se slobodno postaviti u bilo koje okru緀nje... 鑑k i na筫!

dvd

Recenzija: American Beauty / VRTLOG 甀VOTA
Drama
Vlado Ercegovi 1 1
Ukupan dojam: 4 / 5Ukupan dojam: 4 / 5Ukupan dojam: 4 / 5Ukupan dojam: 4 / 5Ukupan dojam: 4 / 5

Dances With Wolves / PLES S VUKOVIMA
(08.01.2004.)

Nakon iskazanog herojstva u Gra餫nskom ratu, poru鑞ik John Dunbar se prema vlastitoj 緀lji premje箃a u udaljenu postaju Fort Sedgwick. Ubrzo dolazi u kontakt sa Sijuksima, te nakon nekoliko mudrih i hrabrih akcija, Dunbar i sumnji鑑vi Sijuksi posti緐 uzajamno povjerenje i uva綼vanje. Dunbar je u鑕n kako su Sijuksi - Indijanci op鎒nito - grozni divljaci, no njegova vlastita zapa綼nja uskoro ga u鑕 ne鑕m sasvim druga鑙jem.

dvd

Recenzija: Dances With Wolves / PLES S VUKOVIMA
Avanturisti鑛i / Povijesni / Vestern
Vlado Ercegovi 1 1
Ukupan dojam: 3.5 / 5Ukupan dojam: 3.5 / 5Ukupan dojam: 3.5 / 5Ukupan dojam: 3.5 / 5Ukupan dojam: 3.5 / 5

Dreamcatcher / SNOVOLOVKA
(07.01.2004.)

萫tiri prijatelja iz djetinjstva, Jonesya, Henrya, Petea i Beavera ve緀 vi筫 od prijateljsva. U dobi od 10 godina do緄vjeli su susret s retardiranim vr筺jakom Dudditsom s kojim su neko vrijeme prijateljevali, pri tom oktriv筰 kako je Duddits ispod haube prili鑞o neobi鑞o dijete s istan鑑nim senzibilitetom za nadnaravno. Jednom prigodom 鑕tiri prijatelja bivaju direktno uklju鑕ni i izlo緀ni Dudditsovom nadnaravnom daru, te tako i oni sami postaju obdareni paranormalnim sposobnostima.

dvd

Recenzija: Dreamcatcher / SNOVOLOVKA
Znanstveno Fantasti鑞i (SF) / Horor / Triler
Zoran 甿iri 1 1
Ukupan dojam: 3 / 5Ukupan dojam: 3 / 5Ukupan dojam: 3 / 5Ukupan dojam: 3 / 5Ukupan dojam: 3 / 5

Agent Cody Banks / AGENT CODY BANKS
(07.01.2004.)
Proma筫na prilika

Naizgled obi鑑n tinjed緀r koji "voli sve 箃o vole mladi" Cody Banks je u stvari super tajni CIA-in agent 鑙ji je zadatak pribli緄ti se zgodnoj 筴olskoj kolegici Natalie Conors kako bi ispitao navodnu povezanost istra緄vanja njenog oca, ina鑕 briljantnog znanstvenika i planova tajanstvene organizacije ERIS da sagradi vojsku opasnih nanobota...

dvd

Recenzija: Agent Cody Banks / AGENT CODY BANKS
Akcijski / Tinejd緀rska komedija
dahh 0 0
Ukupan dojam: 2 / 5Ukupan dojam: 2 / 5Ukupan dojam: 2 / 5Ukupan dojam: 2 / 5Ukupan dojam: 2 / 5

The Last of the Mohicans / POSLJEDNJI MOHIKANAC
(06.01.2004.)

Osamnaesto je stolje鎒, to鑞ije 1757. godina, tre鎍 godina francusko-indijanskog rata. Istovremeno, britanske i francuske trupe ratuju za teritorij Sjeverne Amerike. Domoroci, Indijanci, prisiljeni su prikloniti se jednoj od strana (npr. Mohikanci Britancima, Huroni Francuzima…) premda je u tim okolnostima i sukobima njihova budu鎛ost potpuno neizvjesna - o鑙to je kako je jedna velika kultura na pragu izumiranja.

dvd

Recenzija: The Last of the Mohicans / POSLJEDNJI MOHIKANAC
Avanturisti鑛i / Povijesni / Vestern
Vlado Ercegovi 0 0
Ukupan dojam: 5 / 5Ukupan dojam: 5 / 5Ukupan dojam: 5 / 5Ukupan dojam: 5 / 5Ukupan dojam: 5 / 5

Arlington Road / GRA蠥NI OPASNIH NAMJERA
(06.01.2004.)

Michael Faraday (Jeff Bridges) sveu鑙li筺i je profesor koji predavanja usmjerava prema upozorenjima i prijetnjama od terorizma. Usamljenik koji jo uvijek nije prebolio smrt 緀ne (FBI agentica stradala na zadatku) tek se malo mrdne poznanstvom s novim susjedima (Tim Robbins, Joan Cusack). Njegova stalna paranoja i opsjednutost terorizmom jo jednom dolazi do izra綼ja kada po鑙nje istra緄vati pro筶ost svojih “simpati鑞ih” susjeda koji mu sve manje li鑕 na to...

dvd

Recenzija: Arlington Road / GRA蠥NI OPASNIH NAMJERA
Triler
Vlado Ercegovi 0 0
Ukupan dojam: 5 / 5Ukupan dojam: 5 / 5Ukupan dojam: 5 / 5Ukupan dojam: 5 / 5Ukupan dojam: 5 / 5

« prethodna 21-30 31-40 41 42 43 44 45 46 47 48 [49] 50 51-60 61-68 sljede鎍 »
© 2003 popcorn.hr