VijestiNajaveRecenzijeSound Of VisionKolumneSpecialForumImpressumSearchFAQ


danesvejedno
danesvejedno
danesvejedno
danesvejedno
 
Akcijski
Animirani
Avanturisti鑛i
Biografski
Crna komedija
Detektivski
Dokumentarni
Drama
Erotski
Fantasti鑞i
Film Noir
Glazbeni
Horor
Igrano-animirani
Komedija
Koncert
Kriminalisti鑛i
Melodrama
Mjuzikl
Parodija
Povijesni
Ratni
Ratno-sudska drama
Religijski
Romansa
Sportska drama
Sudski triler
Tinejd緀rska komedija
Triler
Vestern
Znanstveno Fantasti鑞i (SF)
i ili
?
« povratak
» resetiraj parametre


RECENZIJE
(Ukupno rezultata: 677)

« prethodna 21-30 31-40 41 42 [43] 44 45 46 47 48 49 50 51-60 61-68 sljede鎍 »

Cotton Club / COTTON CLUB
(05.03.2004.)

Amerika potkraj dvadesetih godina ovoga stolje鎍. New Yorkom tog vremena vlada 緀stoki jazz, plesnjaci i nemilosrdni gangsteri, a u sredi箃u svega je harlemski Cotton Club. Na pozornici, truba Dixie Dwayer sanja o slavi, ali je previ筫 umije筧n s vlasnikom kluba - i svojom seksipilnom prostitutkom - da bi ostvario svoj san.

vhs

Recenzija: Cotton Club / COTTON CLUB
Drama / Kriminalisti鑛i / Glazbeni
Vlado Ercegovi 0 0
Ukupan dojam: 4 / 5Ukupan dojam: 4 / 5Ukupan dojam: 4 / 5Ukupan dojam: 4 / 5Ukupan dojam: 4 / 5

Down with Love / K VRAGU I LJUBAV
(29.02.2004.)

Spisateljica Barbara Novak po鑕tkom 筫zdesetih osvaja New York svojom novom knjigom "K vragu i ljubav", predfeministi鑛im manifestom koji ka緀 ’ ne ’ ljubavi i ’ da ’ karijeri, stjecanju mo鎖 i, napokon, seksu. To鑞ije, zagovara dokidanje 緀nske podre餰nosti mu筴om rodu, izazivaju鎖 pravi rat spolova. Dok njezino revolucionarno djelo 綼ri i pali literarnim top-ljestvicama, Barbara postaje metom novinara i velikog zavodnika Catchera.

vhs

Recenzija: Down with Love / K VRAGU I LJUBAV
Komedija / Romansa
Vlado Ercegovi 0 0
Ukupan dojam: 3.5 / 5Ukupan dojam: 3.5 / 5Ukupan dojam: 3.5 / 5Ukupan dojam: 3.5 / 5Ukupan dojam: 3.5 / 5

The League of Extraordinary Gentlmen / DRU瓸A PRAVIH D瓻NTLMENA
(29.02.2004.)

Jo jedna u nizu strip adaptacija i to ne po 箃ancanim Marvelom radovima nabildanih i svemogu鎖h superjunaka, ve po zamisli otka鑕nog Alana Moorea (From Hell): engleska kraljica Victoria okuplja nekolicinu 鑥venih literarnih junaka (Nevidljivog 鑟vjeka, Dr. Jekylla, Mina Harker kapetana Nema, Toma Sawyera, Doriana Graya......), kako bi stali na put megalomanskom lu餫ku, koji prijeti zapo鑕ti svetski rat. Sve ih predvodi legendarni junak Allan Quattermain...

dvd

Recenzija: The League of Extraordinary Gentlmen / DRU瓸A PRAVIH D瓻NTLMENA
Akcijski / Avanturisti鑛i / Fantasti鑞i
Vlado Ercegovi 0 0
Ukupan dojam: 2.5 / 5Ukupan dojam: 2.5 / 5Ukupan dojam: 2.5 / 5Ukupan dojam: 2.5 / 5Ukupan dojam: 2.5 / 5

Seabiscuit / UTRKA 甀VOTA
(29.02.2004.)

1937. je godina tijekom koje Amerika pro緄vljava sedmu godinu (ekonomski) najkatastrofalnijeg razdoblja svoje povijesti - milijuni ljudi ostalo je bez posla, u箃e餰vina i krova nad glavom. Dostojanstvo i ponos nacije, koja vlastitu veli鑙nu crpi iz uvjerenja kako je uspjeh zajam鑕n svakome pojedincu voljnom raditi, naru筫no je nevi餰nim siroma箃vom. Najve鎖 dio populacije ispunjen je o鑑jem i strahom. Ekonomski kaos stvara nove i mo鎛e dru箃vene sile. Prva je od njih industrija eskapizma. Amerika vapi za svime onim sto simbolizira afirmaciju.

kino

Recenzija: Seabiscuit / UTRKA 甀VOTA
Drama / Avanturisti鑛i / Povijesni / Sportska drama
Vlado Ercegovi 0 0
Ukupan dojam: 4.5 / 5Ukupan dojam: 4.5 / 5Ukupan dojam: 4.5 / 5Ukupan dojam: 4.5 / 5Ukupan dojam: 4.5 / 5

Chopper / CHOPPER
(29.02.2004.)
Lijep, lud i zao...
Mark Brandon Read je 鑟vjek koji danas mirno 緄vi na Tasmaniji i bavi se poljoprivredom no po鑕tkom devedesetih ovaj je 鑟vjek poznatiji po nadimku "Chopper" bio najstrahotniji i najlegendarniji kriminalac Australije dvadesetog stolje鎍 sa karizmom koja se mogla uspore餴vati samo sa onom koja krasi australskog Robina Hooda , Neda Kellya. vhs

Recenzija: Chopper / CHOPPER
Kriminalisti鑛i / Biografski
dahh 0 0
Ukupan dojam: 4 / 5Ukupan dojam: 4 / 5Ukupan dojam: 4 / 5Ukupan dojam: 4 / 5Ukupan dojam: 4 / 5

Pinocchio / PINOKIO
(22.02.2004.)
Pinocchio! You old pervert!
Stari drvodjelac Geppetto jednoga dana napravi drvenog lutka i nadjene mu ime Pinokio. Iste ve鑕ri dobra Plava Vila udahne 緄vot u nepokretno drvo i Geppetto tako dobije sina za kojim je oduvijek 緐dio. No Pinokio ubrzo postaje svjestan da nije poput ostale djece i uskoro po緀li da umjesto drvenog lutka postane pravi klinac... dvd

Recenzija: Pinocchio / PINOKIO
Fantasti鑞i
dahh 0 0
Ukupan dojam: 1.5 / 5Ukupan dojam: 1.5 / 5Ukupan dojam: 1.5 / 5Ukupan dojam: 1.5 / 5Ukupan dojam: 1.5 / 5

Paycheck / ISPLATA
(22.02.2004.)
John Woo at its best

Paycheck je "sezonski" film po noveli Phillip K. Dicka. Isti tren kada sam vidio Dickovo ime film me odbio i nimalo mi dao volje da ga pogledam. Film je re緄rao proslavljeni John Woo koji je i vi筫 nego poznat, jednima poznat po super akcijskim filmovima a drugima po preuveli鑑vanju i doslovnom uni箃avanju filma - sli鑞o se desilo sa Mission Impossible 2. Paycheck ima sva svojstva dobrog filma ali ispada nekako sirovo - uz sve skupa, bolji je od "Reindeer Games".

kino

Recenzija: Paycheck / ISPLATA
Akcijski / Znanstveno Fantasti鑞i (SF) / Triler
Philatz 0 0
Ukupan dojam: 2.5 / 5Ukupan dojam: 2.5 / 5Ukupan dojam: 2.5 / 5Ukupan dojam: 2.5 / 5Ukupan dojam: 2.5 / 5

Empire / CARSTVO ZLO菼NA
(22.02.2004.)
Gangsterski "quckie"!

Victor Rosa (Leguizamo) je diler drogom na veliko koji, zasi鎒n neprestanom opasno规u kojom je okru緀n, polako tra緄 na鑙n da 箃o bezbolnije "iza餰 iz igre". ゛nsa mu se ukazuje u vidu Jacka (Sarsgaard) burzovnog me筫tara sa Wall Streeta, veliki deal koji Victor sa njim sklapa trebao bi mu osigurati kartu u jednom pravcu koja 鎒 ga zauvijek izvu鎖 iz geta Ju緉og Bronxa, no kakoto obi鑞o biva Victor biva prevaren i jedino 箃o mu preostaje jest...osveta.

vhs

Recenzija: Empire / CARSTVO ZLO菼NA
Akcijski / Kriminalisti鑛i
dahh 0 0
Ukupan dojam: 2 / 5Ukupan dojam: 2 / 5Ukupan dojam: 2 / 5Ukupan dojam: 2 / 5Ukupan dojam: 2 / 5

The Hunted / LOVINA
(21.02.2004.)
Kvaliteteni Rambo rip-off

U zelenim 箄mama Oregona, uvje綽ani ubojica specijalnih jedinica Aaron Hallam 緄vi po箃uju鎖 samo svoja pravila. Nakon 箃o su dva lovca prona餰na ubijena, specijalni agent FBI-a obra鎍 se L.T. Bonhamu, jedinom 鑟vjeku sposobnom da zauastavi ubojicu. L.T. je u mirovini i isprva odbija zadatak, jer vi筫 ne 緀li misliti o svojoj pro筶osti u kojoj je obu鑑vao agente da postanu ubojice. Ali kada shvati kako su ubojstva u Oregonu djelo 鑟vjeka kojega je sam obu鑙o, osje鎍 obavezu da ga sprije鑙.

kino

Recenzija: The Hunted / LOVINA
Akcijski / Triler
dahh 0 0
Ukupan dojam: 3 / 5Ukupan dojam: 3 / 5Ukupan dojam: 3 / 5Ukupan dojam: 3 / 5Ukupan dojam: 3 / 5

Four feathers / 菶TIRI PERA
(15.02.2004.)

Mladi poru鑞ik Harry Faversham (Heath Ledger), nerazdvojni je prijatelj s 鑕tvoricom kolega i mla餴h 鑑snika iz svoje postorjbe. Harry je po svemu sude鎖 miljenik sre鎒. Na obuci je jedan od ponajboljih vojnika, na sportskom terenu izgara i donosi svom timu pobjede. Miljenik je mladih dama i perpektivni mladi 鑑snik 鑙joj je blistavoj karijeri jedina prepreka nebo iznad njega. Mirne dane u pukovniji prekida vijest o krvavom ustanku sudanskih vjerskih fanatika koji su napali i do posljednjeg vojnika pobili kraljevski garnizom stacioniran u sjevernoj Africi.

vhs

Recenzija: Four feathers / 菶TIRI PERA
Ratni / Drama / Avanturisti鑛i
Zoran 甿iri 0 0
Ukupan dojam: 4 / 5Ukupan dojam: 4 / 5Ukupan dojam: 4 / 5Ukupan dojam: 4 / 5Ukupan dojam: 4 / 5

« prethodna 21-30 31-40 41 42 [43] 44 45 46 47 48 49 50 51-60 61-68 sljede鎍 »
© 2003 popcorn.hr