VijestiNajaveRecenzijeSound Of VisionKolumneSpecialForumImpressumSearchFAQ


?
Akcijski
Animirani
Avanturistički
Biografski
Crna komedija
Detektivski
Dokumentarni
Drama
Erotski
Fantastični
Film Noir
Glazbeni
Horor
Igrano-animirani
Komedija
Koncert
Kriminalistički
Melodrama
Mjuzikl
Parodija
Povijesni
Ratni
Ratno-sudska drama
Religijski
Romansa
Sportska drama
Sudski triler
Tinejdžerska komedija
Triler
Vestern
Znanstveno Fantastični (SF)
i ili
« povratak
» resetiraj parametre
Kliknite ovdje za listu svih najava

NAJAVE
(Ukupno rezultata: 167)

« prethodna 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11-17 sljedeća »

Bee Movie / BEE MOVIE
(16.12.2007.) Release date: 20.12.2007. (HR)

Barry Benson je pčela i nedavno je diplomirao na pčelinjem fakultetu, ali ne želi ostatak svog života provesti baveći se proizvodnjom meda kao svi članovi njegove obitelji i sugrađani. Stoga se odluči na bijeg iz košnice i zaputi na pustolovno putovanje koje ga odvede u New York. Tamo susreće Vanessu koja radi u jednoj cvjećarni u New Yorku, u koju se i zaljubi.


Najava: Bee Movie / BEE MOVIE
Komedija / Animirani
Ivica Pustički 0 0

3:10 to Yuma / U 3:10 za Yumu
(30.11.2007.) Release date: 22. Studenog
Opasni i okrutni razbojnik Ben Wade sa svojom bandom opljačka kočiju koja je prevozila veliku količinu novca te pri tome pobije sve putnike osim čuvara Byrona koji iako s metkom u trbuhu igrom slučaja preživi. Ranjeni McElroy se uz pomoć rančera Dana Evansa uspije dočepati liječnika, malo se oporaviti te pomoći šerifu da uhvati Wadea prije nego li on uspije potrošiti i jedna novčić iz pljačke. U tome im pomogne i Evans koji uz to pristane za 200 dolara pomoći oporavljenom McElroyu i nekolicini dobrovoljaca otpratiti Wadea do najbliže željezničke postaje kako bi ga tamo ukrcali na vlak za Yumu gdje će ga objesiti.

Najava: 3:10 to Yuma / U 3:10 za Yumu
Akcijski / Drama / Vestern
Ivica Pustički 0 0

The Kingdom / KRALJEVSTVO
(10.11.2007.) Release date: 15.studeni 2007.
U stambenom kompleksu u glavnom gradu Saudijske Arabije Riyadhu živi i radi nekoliko stotina stranih državljana, između ostaloga i Amerikanaca. No, njihov svakodnevni mirni život biva prekinut brutalnim terorističkim napadom u kojem pogine mnoštvo civila, te dođe do međunarodnog incidenta. FBI-a tada formira specijalni antiteroristički tim predvođen iskusnim Ronaldom Fleuryem, čiji je jedini zadatak da pronađu krivce.

Najava: The Kingdom / KRALJEVSTVO
Drama / Triler
Ivica Pustički 0 0

Etida / ETIDA
(26.10.2007.) Release date: 2008.

"Etida" je omnibus od šest priča koje se odigravaju u potpuno različitim vremenskim razdobljima ali imaju uglavnom istu temu i uglavnom su isprepletene.


Najava: Etida / ETIDA
Komedija / Ratni / Akcijski / Drama / Povijesni / Vestern
Ivica Pustički 2 2

The Brave One / THE BRAVE ONE
(12.10.2007.) Release date: 14. 9. 2007. (SAD), 18. 10. 2007 (Hrvatska)

Newyorška radio voditeljica Erica Bain ima predivan život, posao koji voli i zaručnika kojeg obožava. Jedne večeri tijekom šetnje njih dvoje bivaju brutalno napadnuti od strane trojice nepoznatih napadača. Nju rane, a zaručnik podlegne ozljedama i umre. U nemogućnosti da se nosi sa tim gubitkom i nezadovoljna učinkom policije, Erica odluči nabaviti pištolj te sama potražiti pravdu ubijajući nasumično kriminalce na ulicama New Yorka u potrazi za trojkom koja joj je oduzela sve što joj je nešto značilo u životu.


Najava: The Brave One / THE BRAVE ONE
Drama / Kriminalistički / Triler
Ivica Pustički 0 0

EXILED / EXILED
(04.10.2007.) Release date: ?
1999. je godina, i upravo traju pripreme da Portugal Kini preda svoju koloniju Macau baš kao Velika Britanija Hong Kong dvije godine ranije. U tom razdoblju svi pokušavaju na brzinu zaraditi novac, no ne i dva Hitmena koji dođu iz Hong Konga sa zadatkom da ubiju odmetnutog člana trijade koji u Macau pokušava započeti novi život sa ženom i nedavno rođenom bebom. Njih dvojica se ubrzo nađu u dilemi što da učine kada se pojave njihova dva bivša suradnika koji im pod svaku cijenu odluče zasmetati na putu da obave zadatak.

Najava: EXILED / EXILED
Akcijski / Kriminalistički / Triler
Ivica Pustički 0 0

The Hunting Party / THE HUNTING PARTY
(27.09.2007.) Release date: 20.XI.2007
Kako je česta praksa u našoj maloj državici da sve šta ima veze sa zdravim razumom radimo suprotno od istoga, vijest da jedna više manje ozbiljna produkcija dolazi u Hrvatsku odjekivala je u svim medijima. Istina, medijski događaj tjedna nije za svoj povod imao samu produkciju, već dolazak Richarda Gerea u Hrvatsku, no ipak cijela situacija je vrlo zanimljiva. Gere niti je želio snimati na grobljima i crkvama, niti je širio sotonizam kao "The Omen" kojemu nismo dopustili da potroši ponešto od svojih 25 milijuna dolara i kod nas.

Najava: The Hunting Party / THE HUNTING PARTY
Komedija / Ratni / Akcijski / Drama
Vilim Pavlović 5 5

FANTASTIC FOUR: RISE OF SILVER SURFER / FANTASTIC FOUR: RISE OF SILVER SURFER
(11.08.2007.) Release date: 16.8.2007.

Dvije godine nakon događaja iz originala Reed Richards i Sue Storm napokon su se odlučili vjenčati. Tijekom najsvečanijeg dijela ceremonije, nepoznati srebrni objekt ulazi u Zemljinu atmosferu, zračeći kozmičku energiju koja počne stvarati brojne molekularne promjene i duboke kratere diljem planeta. Uskoro se otkriva da je taj nepoznati srebrni objekt zapravo humanoidno stvorenje srebrne površine koje leti na dasci. To je Silver Surfer, tajanstveni međugalaktički glasnik, koji je stigao na Zemlju kako bi ju pripremio za uništenje od strane Galactusa.


Najava: FANTASTIC FOUR: RISE OF SILVER SURFER / FANTASTIC FOUR: RISE OF SILVER SURFER
Akcijski / Fantastični / Znanstveno Fantastični (SF)
Ivica Pustički 3 3

DIE HARD 4.0: LIVE FREE OR DIE HARD / UMRI MUŠKI 4.0: ŽIVI SLOBODNO ILI UMRI MUŠKI
(15.07.2007.) Release date: 2.8.2007.

Detektiv John McClane još uvijek ima obiteljskih problema. Naime, muku muči sa svojom neposlušnom kćerkom Lucy, koja često bježi od kuće. No, umjesto da se pozabavi tim problemom, McClane dobiva zapovijed od svojih nadređenih da pokupi policiji poznatog hakera kojeg sumnjiče za nedavni upada u sistem FBI-a. McClane odlazi na adresu gdje navodno stanuje haker Matt Farrell, te ga uhiti. No u tom trenutku na tu adresu dolazi i pet dobro naoružanih ljudi te napadnu McClanea i Farrella.


Najava: DIE HARD 4.0: LIVE FREE OR DIE HARD / UMRI MUŠKI 4.0: ŽIVI SLOBODNO ILI UMRI MUŠKI
Akcijski / Avanturistički / Triler
Ivica Pustički 0 0

HOT FUZZ / HOT FUZZ
(06.06.2007.) Release date: ?
Policajac Nicholas Angel je najbolji Londonski policajac, te je samim tim žestok, opak i vrhunski drot, creme de la creme svog zvanja. Pa možda čak i predobar. I to do te mjere da su ga njegovi ljubomorni kolege, kako bi ga se riješili, jer pored njega ispadaju nesposobni odlučili premjestiti u maleno selo Sandford, gdje kriminala gotovo da i nema,. I tako Londonski Top Cop zamijeni mračne i opasne ulice Londona sa malim uspavanim mjestašcem.

Najava: HOT FUZZ / HOT FUZZ
Komedija / Kriminalistički
Ivica Pustički 2 2

« prethodna 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11-17 sljedeća »
© 2003 popcorn.hr