VijestiNajaveRecenzijeSound Of VisionKolumneSpecialForumImpressumSearchFAQ


?
Akcijski
Animirani
Avanturistički
Biografski
Crna komedija
Detektivski
Dokumentarni
Drama
Erotski
Fantastični
Film Noir
Glazbeni
Horor
Igrano-animirani
Komedija
Koncert
Kriminalistički
Melodrama
Mjuzikl
Parodija
Povijesni
Ratni
Ratno-sudska drama
Religijski
Romansa
Sportska drama
Sudski triler
Tinejdžerska komedija
Triler
Vestern
Znanstveno Fantastični (SF)
i ili
« povratak
» resetiraj parametre
Kliknite ovdje za listu svih najava

NAJAVE
(Ukupno rezultata: 167)

« prethodna 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11-17 sljedeća »

21 / 21 - RASPAD LAS VEGASA
(14.04.2008.) Release date: 17. travnja. 2008.
Film produkcijske kuće Columbia Pictures 21 – Raspad Las Vegasa inspiriran je istinitom pričom o sjajnim mladim umovima koji su Vegas koštali milijune dolara. Ben Campbell (Jim Sturgess) je sramežljivi, briljantni student MIT-a, student koji odgovor za svoje financijske probleme – mora platiti fakultetsku školarinu – pronalazi u kartama. Pridružio se skupini najnadarenijih studenata koji odlaze svakoga vikenda u Vegas, naoružani tajnim identitetima, te znanjem kako preokrenuti rizik ajnca u svoju korist.

Najava: 21 / 21 - RASPAD LAS VEGASA
Drama
Petar Popovski 0 0

Jumper / JUMPER
(03.04.2008.) Release date: 10. travnja 2008.
Znanstveno-fantastični triler dobiva novu dimenziju filmom JUMPER, koji donosi početak epskih pustolovina čovjeka koji otkriva da posjeduje uzbudljivu sposobnost da se u trenu teleportira na bilo koje mjesto u svijetu koje može zamisliti. Od New Yorka do Tokija, preko Rimskih ruševina do srca Sahare, Davidu Riceu (HAYDEN CHRISTENSEN) je dostupno baš svako mjesto, dok ne počinje uviđati kako njegova sloboda nije potpuna, kako nije sam… već je dio globalnog sukoba zbog kojeg njegovoj rijetkoj i nevjerojatnoj vrsti prijeti istrebljenje.

Najava: Jumper / JUMPER
Akcijski / Avanturistički / Znanstveno Fantastični (SF) / Triler
Petar Popovski 0 0

Vantage Point / TOČKA PREDNOSTI
(28.03.2008.) Release date: 3. travnja
U KINIMA OD 3. TRAVNJA
U akcijskom trileru Columbia Picturesa Vantage Point osam stranaca i njihovih osam različitih pogleda na stvari pokušat će doznati istinu koja se krije iza pokušaja atentata na predsjednika Sjedinjenih Država. Thomas Barnes (Dennis Quaid) i Kent Taylor (Matthew Fox) su dvojica agenata Tajne službe sigurnosti koji su dodijeljeni predstadniku Ashtonu kao njegova pratnja na najznačajnijem summitu po pitanju globalnoga rata protiv terorizma.

Najava: Vantage Point / TOČKA PREDNOSTI
Akcijski / Triler
Petar Popovski 0 0

The Spiderwick Chronicles / THE SPIDERWICK CHRONICLES
(17.03.2008.) Release date: 20.03.2008.
Blizanci Jared i Simon Grace te njihova starija sestra Mallory Grace se sele zajedno sa svojom majkom iz New Yorka u kuću njihovog pra-pra ujaka Arthura na imanje Spiderwick. Ubrzo po njihovu dolasku na imanju se počnu događati čudne stvari, a majka i ujak za njih okrive Jareda, Simona i Mallory. Kako bi dokazali da su nevini njih troje odu istražiti što se uistinu događa na imanju. Ubrzo pronađu jednu zanimljivu knjigu, knjigu koja će im zauvijek promijeniti živote i otkriti neobičan, čaroban ali ponekad i opasan svijet goblina, vila i trolova.

Najava: The Spiderwick Chronicles / THE SPIDERWICK CHRONICLES
Drama / Avanturistički / Fantastični / Triler
Ivica Pustički 0 0

10 000 B.C. / 10 000 B.C.
(07.03.2008.) Release date: 13.3.2008.
Lovac na mamute D'Leh, član plemena lovaca koje je živjelo prije 10 000 godina prije Krista putuje kroz nepoznato kako bi osigurao preživljavanje svog plemena. Predvodeći vojsku D'Leh krene u potragu za nepoznatom civilizacijom kako bi spasio svoju ljubav koju je oteo okrutni vojskovođa. Putem on i njegova skupina se sukobljavaju sa nemanima kao što su divovski mamuti, krvoločni sabljasti tigrovi ali i otkrivaju da postoje mnoge druge civilizacije te kako je čovječanstvo daleko uznapredovalo naspram njihovog plemenskog načina života.

Najava: 10 000 B.C. / 10 000 B.C.
Avanturistički
Ivica Pustički 0 0

Cloverfield / CLOVERFIELD
(25.01.2008.) Release date: 01.02.2008.
Some Thing Has Found Us
Rob Hawkins se kroz par dana seli iz New Yorka pa mu stoga njegovi prijatelji prirede oproštajnu zabavu. No prekine ju dernjava i razaranje nekog opakog i tajanstvenog čudovišnog stvora koje krene u svoj destruktivni pohod po New Yorku. Rob se tada uplaši za život svoje djevojke koja živi na drugom kraju grada te odluči unatoč velikoj opasnosti otići do nje. S njim krenu i njegovi najbliži prijatelji a jedan od njih sve to bilježi svojom malom digitalnom kamerom.

Najava: Cloverfield / CLOVERFIELD
Akcijski / Znanstveno Fantastični (SF) / Horor
Ivica Pustički 0 0

U2 3D / U2 3D
(21.01.2008.) Release date: 23. siječanj 2008.
1988. velika je irska rock četvorka, U2, tada već najveći rock band na svijetu, snimila dokumentarac/koncertni film „Rattle and Hum“. Isti je, godinu kasnije, prikazivan i na prostoru bivše Jugoslavije pod imenom „Rattle and Hum – Velika rock predstava“. Film je podijelio kritiku što neće biti (nije) slučaj sa filmom koji ću vam predstaviti u tekstu koji slijedi. Danas, 20 godina kasnije, U2 je još uvijek na samome vrhu, a „U2 3D“ je prvi 3D film snimljen, uređen i prikazan u potpunoj trodimenzionalnoj tehnici.

Najava: U2 3D / U2 3D
Koncert
Marin Zdelar 0 0

RAMBO / RAMBO
(18.01.2008.) Release date: 25.01.2008.
Heroes never die.... They just reload.
John J. Rambo, prekaljeni ratnik koji je za života obišao mnogobrojna svjetska ratišta povukao se i započeo jednostavan život u Bangkoku gdje radi kao kovač. Izgubio je i svoja patriotska uvjerenja kao i vjeru u Boga te postao ateist koji više ne vjeruje u ništa. Njegov mir prekida skupina kršćanskih misionara koji se bore za ljudska prava. Oni žele unajmiti Ramba kako bi ih odveo do Burme gdje seljaci i običan puk svakodnevno trpe zlostavljanja od strane Burmanske vojske.

Najava: RAMBO / RAMBO
Akcijski / Drama / Triler
Ivica Pustički 0 0

I Am Legend / I AM LEGEND
(11.01.2008.) Release date: 21.1.2008.
The last man on earth is not alone
Strašan, okrutan i smrtonosni virus, produkt ljudskog eksperimenta sasvim slučajno bude pušten u javnost i u kratkom vremenu zarazi ljudsku rasu te ih pretvori u krvožedne mutirane vampire. Jedini čovjek koji je uspio preživjeti taj čin je znanstvenik Robert Neville kojemu je to pošlo za rukom zahvaljujući prirodno stvorenom imunitetu. Neville živi u napuštenom New Yorku a jedino društvo mu je njegov pas.

Najava: I Am Legend / I AM LEGEND
Drama / Znanstveno Fantastični (SF) / Triler / Biografski
Ivica Pustički 2 2

American Gangster / AMERIČKI GANGSTER
(22.12.2007.) Release date: 27.12. 2007. (HR)

Frank Lucas je bio miroljubivi vozač jednog od najutjecajnijih mafijaških šefova, Bumpyja Johnsona. No kada je njegov poslodavac umro, Lucas je iskoristio pruženu mu priliku da stvori svoje carstvo. Iako iza sebe nije imao nikakvog školskog obrazovanja, uspio je u svom naumu zahvaljujući znanju koje je stekao na ulicama Harlema i poštivanju zakona i etike ulice te se tako uzdigao na sam vrh mafijaškog svijeta, kontrolirajući korupciju i mičući konkurenciju.


Najava: American Gangster / AMERIČKI GANGSTER
Drama / Kriminalistički
Ivica Pustički 0 0

« prethodna 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11-17 sljedeća »
© 2003 popcorn.hr