VijestiNajaveRecenzijeSound Of VisionKolumneSpecialForumImpressumSearchFAQ


?
Akcijski
Animirani
Avanturistički
Biografski
Crna komedija
Detektivski
Dokumentarni
Drama
Erotski
Fantastični
Film Noir
Glazbeni
Horor
Igrano-animirani
Komedija
Koncert
Kriminalistički
Melodrama
Mjuzikl
Parodija
Povijesni
Ratni
Ratno-sudska drama
Religijski
Romansa
Sportska drama
Sudski triler
Tinejdžerska komedija
Triler
Vestern
Znanstveno Fantastični (SF)
i ili
« povratak
» resetiraj parametre
Kliknite ovdje za listu svih najava

NAJAVE
(Ukupno rezultata: 167)

« prethodna 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11-17 sljedeća »

Night at the Museum: Battle of the Smithsonian / NOĆ U MUZEJU: BITKA KOD SMITHSONIANA
(12.05.2009.) Release date: 21. svibnja 2009.
Nad muzejom Smithsonian Institution u Washintonu nadvila se noć. Čuvari su otišli svojim kućama, svjetla su pogašena, školarci su zamotani u svojim krevetićima...ali sprema se nešto veliko, a bivši noćni čuvar Larry Daley (Ben Stiller) naći će se u najvećoj, najmaštovitijoj avanturi svih vremena, u kojoj drevna povijest postaje stvarnost.

Najava: Night at the Museum: Battle of the Smithsonian / NOĆ U MUZEJU: BITKA KOD SMITHSONIANA
Komedija / Avanturistički
Petar Popovski 0 0

Angels & Demons / ANĐELI I DEMONI
(28.04.2009.) Release date: 14. SVIBNJA
Tim koji je radio na filmskom fenomenu Da Vincijev kod ponovno se vraća s dugo isčekivanim filmom Anđeli i demoni, prema bestselleru Dana Browna. Tom Hanks ponovno igra ulogu simbologa s Harvarda, Roberta Langdona, otkrivajući po tko zna koji put kako drevne sile ne prežu ni pred čime, pa čak ni pred ubojstvom, kako bi postigle svoje ciljeve. Ron Howard ponovno je zasjeo u redateljsku stolicu, dok se u producentskom timu pojavljuju Brian Grazer, Ron Howard i John Calley. Scenarij su izradili David Koepp i Akiva Goldsman.

Najava: Angels & Demons / ANĐELI I DEMONI
Triler
Petar Popovski 0 0

X-Men Origins: Wolverine / X-MEN POČETAK: WOLVERINE
(06.04.2009.) Release date: 30.04.2009.
Hugh Jackman ponovno se pojavljuje u ulozi koja ga je proslavila, kao žestoki borbeni stroj s nevjerojatnim sposobnostima samozacijeljenja, adamantnim kandžama i primitivnim bijesom. X-MEN POČETAK: WOLVERINE ostaje vjeran tonu originalnog filma 'X-Men', na rubu spektakla i zbilje, s naglaskom na emocijama i međusobnim odnosima. Film također po prvi put predstavlja čitav tim mutanata, od kojih su neki već neko vrijeme iščekivani.

Najava: X-Men Origins: Wolverine / X-MEN POČETAK: WOLVERINE
Akcijski / Avanturistički / Fantastični
Petar Popovski 0 0

THE INTERNATIONAL / THE INTERNATIONAL
(08.03.2009.) Release date: 12.03.2009.
Interpolov agent Louis Salinger (Clive Owen) i pomoćnica istražnog tužitelja s Manhattana Eleanor Whitman (Naomi Watts) odlučno privode pravdi jednu od najmoćnijih svjetskih banaka. Razotkrivajući čitav niz nezamislivih kriminalnih radnji, Salinger i Whitman slijede tijek novca od Berlina, preko Milana i New Yorka, pa sve do Isranbula. Zatekavši se usred napete potjere preko čitave zemaljske kugle, njihova čvrsta namjera stavlja im živote na kocku jer njihova meta ne preže ni pred čime – pa čak ni pred ubojstvom – kako bi nastavili financirati terorizam i ratovanje.

Najava: THE INTERNATIONAL / THE INTERNATIONAL
Akcijski / Drama / Triler
Petar Popovski 1 1

TRANSPORTER 3 / TRANSPORTER 3
(26.02.2009.) Release date: 26.02.2009.
Frank Martin je u mirovini? Nezamisliva ideja za njegove obožavatelje. I jednako nezamislivo za mafijaše koji ga namjeravaju vratiti u igru, htio on to ili ne. Kada se nađete licem u lice s čovjekom poput Johnsona (Robert Knepper), ono što vi želite uglavnom nije bitno. Frank Martin nađe se s novom eksplozivnom narukvicom na ruci, zbog koje se ne može udaljiti više od 10 metara od svog dragocjenog auta, jer ce inače eksplodirati.

Najava: TRANSPORTER 3 / TRANSPORTER 3
Akcijski
Petar Popovski 0 0

Valkyrie / OPERACIJA VALKIRA
(18.02.2009.) Release date: 26. veljače 2009.
Ponosan vojnik, pukovnik Stauffenberg je odani časnik koji voli svoju zemlju, no prisiljen je gledati kako Hitlerov uspon dovodi do Drugog svjetskog rata. On nastavlja služiti u vojsci, nadajući se kako će netko pronaći način da zaustavi Hitlera prije nego Europu i Njemačku dovede do uništenja. Shvaćajući da vrijeme ističe, Stauffenberg odlučuje poduzeti nešto te 1942. pokuša uvjeriti više časnike na Istočnom frontu da se suprotstave Hitleru i uklone ga s vlasti.

Najava: Valkyrie  / OPERACIJA VALKIRA
Ratni / Drama
Petar Popovski 0 0

Seven Pounds / SEDAM DUŠA
(12.02.2009.) Release date: 19. VELJAČE 2009.
Od redatelja filma The Pursuit of Happyness i sa dvostrukim nominentom za nagradu Oscar Willom Smithom u glavnoj ulozi, dolazi dirljiva i emotivno napeta priča o čovjeku sa strašnom tajnom koji se odlučuje iskupiti tako da drastično promijeni život sedmero potpuno nepoznatih ljudi. Jednom kada pokrene svoj naum, ništa ga ne može promijeniti. Ili barem on tako misli. No, ono što Ben Thomas nikako ne očekuje je da će se zaljubiti u jednu od sedmero stranaca – i da će ona početi mijenjati njega.

Najava: Seven Pounds / SEDAM DUŠA
Drama
Petar Popovski 0 0

Bedtime Stories / PRIČE ZA LAKU NOĆ
(29.01.2009.) Release date: 5. VELJAČE
„Priče za laku noć“ je avanturistička komedija s ADAMOM SANDLEROM u ulozi Skeetera Bronsona, hotelskog majstora čiji se život zauvijek promjeni kad se njegove priče za laku noć koje priča svojoj nećakinji i nećaku počnu misteriozno obistinjivati. Dok nastoji pomoći svojoj obitelji pričajući im jednu neobičnu priču za drugom, upravo dječji doprinosi potpuno će izmjeniti njihove živote.

Najava: Bedtime Stories / PRIČE ZA LAKU NOĆ
Komedija / Akcijski / Avanturistički
Petar Popovski 0 0

Bolt / MUNJA
(24.12.2008.) Release date: 15. 01.2009.
Za super-psa BOLTA (glas mu posuđuje JOHN TRAVOLTA), svaki je dan prepun avantura, opasnosti i intrige – barem dok je pod svjetlom kamera. Kad zvijezda televizijske hit serije greškom bude transportirana iz svog holivudskog studija u New York, za njega započinje najveća avantura do sada – putovanje kroz čitavu Ameriku kroz stvarni svijet kako bi se vratio svojoj vlasnici, glumici Penny (glas posuđuje MILEY CYRUS).

Najava: Bolt / MUNJA
Animirani
Petar Popovski 0 0

Australia / AUSTRALIJA
(11.12.2008.) Release date: 25.12.2008.
Iz radionice filmskog vizionara Baza Luhrmanna, radnja ove romantične akcijske avanture epskih razmjera smještena je u Australiju pred izbijanje Drugog svjetskog rata. Engleska aristokratkinja (Kidman) putuje na udaljeni kontinent gdje upoznaje grubog lokalnog muškarca (Jackman) te nevoljko pristaje na udruživanje snaga kako bi spasila komad zemlje koji je naslijedila.

Najava: Australia / AUSTRALIJA
Drama / Avanturistički
Petar Popovski 0 0

« prethodna 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11-17 sljedeća »
© 2003 popcorn.hr