VijestiNajaveRecenzijeSound Of VisionKolumneSpecialForumImpressumSearchFAQ


?
Akcijski
Animirani
Avanturistički
Biografski
Crna komedija
Detektivski
Dokumentarni
Drama
Erotski
Fantastični
Film Noir
Glazbeni
Horor
Igrano-animirani
Komedija
Koncert
Kriminalistički
Melodrama
Mjuzikl
Parodija
Povijesni
Ratni
Ratno-sudska drama
Religijski
Romansa
Sportska drama
Sudski triler
Tinejdžerska komedija
Triler
Vestern
Znanstveno Fantastični (SF)
i ili
« povratak
» resetiraj parametre
Kliknite ovdje za listu svih najava

NAJAVE
(Ukupno rezultata: 167)

« prethodna 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11-17 sljedeća »

The Lovely Bones / LJUPKE KOSTI
(05.12.2009.) Release date: 11.12.2009. (SAD, limitirano), 4.2.2010. (HR)

Nakon što ju ubije susjed, inače serijski ubojica, Susie se nađe negdje između Zemlje i raja, te promatra svoju obitelj koja tuguje zbog njezine smrti, ali i svog ubojicu koji se nakon uspješnog sakrivanja tragova sprema na novo ubojstvo. Tako ostaje rastrgana između želje za osvetom i želje da joj se obitelj oporavi od gubitka.


Najava: The Lovely Bones / LJUPKE KOSTI
Drama / Fantastični / Triler
Luka Vukasović 0 0

Sherlock Holmes / SHERLOCK HOLMES
(25.11.2009.) Release date: 25.12.2009.

Nakon što privede pravdi ubojicu i vođu kulta lorda Blackwooda, Sherlock Holmes uz pomoć svog asistenta, dr. Watsona i Irene Adler mora zaustaviti urotu koja bi mogla rezultirati uništenjem čitave Britanije, kojom je priprijetio Blackwood, uz obećanje da će se vratiti iz mrtvih.


Najava: Sherlock Holmes / SHERLOCK HOLMES
Akcijski / Avanturistički / Kriminalistički
Luka Vukasović 0 0

Avatar / AVATAR
(13.11.2009.) Release date: 17.12.2009.

Bivši marinac Jake Sully, ranjen i pritom paraliziran, dobije šansu da sudjeluje u programu Avatar, koji će mu između ostalog omogućiti da ponovno hoda. Šalju ga na planet Pandoru, bogat vrijednim mineralom za koji su zainteresirani Zemljani, a na Sullyju je da se infiltrira među Na'vije, humanoidnu rasu koja obitava na Pandori, i to pomoću svog Na'vi avatara, bića uzgojenog na bazi njegove DNK.


Najava: Avatar  / AVATAR
Akcijski / Znanstveno Fantastični (SF)
Luka Vukasović 0 0

Invictus / INVICTUS
(07.11.2009.) Release date: 11.12.2009. (SAD)

Nakon gotovo 50 godina apartheida, novoizabrani južnoamerički predsjednik Nelson Mandela pokušava iskoristiti svjetsko prvenstvo u ragbiju '95. godine kojem je njegova zemlja domaćin ne bi li približio svoj rasnom razlikom podijeljen narod.


Najava: Invictus / INVICTUS
Drama / Sportska drama / Biografski
Luka Vukasović 0 0

The Road / CESTA
(28.10.2009.) Release date: 25. 11. 2009. (SAD)

U postapokaliptičnom svijetu otac i sin kreću na put prema obali ne bi li našli hranu, sklonište i druge preživjele. Putem nailaze na bande, što kanibala, što običnih pljačkaša željnih potrebnih im resursa, a sve što imaju za obranu je jedan revolver - i jedan drugog.


Najava: The Road / CESTA
Drama / Avanturistički / Znanstveno Fantastični (SF)
Luka Vukasović 0 0

The Imaginarium of Doctor Parnassus / ?
(17.10.2009.) Release date: 16.10.2009. (VB), 25.12.2009. (SAD), 2.9.2010. (HR)

Tisućugodišnji Parnassus je vođa skupine putujućih zabavljača koji pomoću čarobnog ogledala prebacuju svoju publiku u svijet mašte. Besmrtnost je osvojio u okladi sa samim Vragom, a koju mijenja za mladost u novoj pogodbi nakon što upozna svoju pravu ljubav, uz uvjet da na šesnaesti rođendan njegova kćer Valentina pripadne Vragu. Kako se trenutak bliži, Parnassus je sve manje voljan ispuniti svoj dio dogovora te ga mijenja još jednom i ponudi ruku svoje kćeri onome tko mu pomogne ispuniti uvjete nove pogodbe.


Najava: The Imaginarium of Doctor Parnassus / ?
Avanturistički / Fantastični
Luka Vukasović 0 0

Jennifer's Body / TIJELO LIJEPE JENNIFER
(28.09.2009.) Release date: 15. LISTOPADA
Seksi horor s opakim smislom za humor, film TIJELO LIJEPE JENNIFER donosi priču o Jennifer (Megan Fox), učenici srednje škole u malom gradiću, koju opsjedne gladni demon. Ona od „školskog zla“; prelijepe, zadrte i potpuno izvještačene djevojke, postaje prava inkarnacija zla. Blještava ljepotica postaje blijedo i boležljivo stvorenje koje neprestano žudi za sljedećim mesnim obrokom, a frajeri koji joj ranije nisu bili nimalo zanimljivi dobivaju novu notu privlačnosti uz Jenniferinu neutaživu glad.

Najava: Jennifer's Body  / TIJELO LIJEPE JENNIFER
Komedija / Horor / Triler
Petar Popovski 1 1

Coco avant Chanel / COCO CHANEL
(07.08.2009.) Release date: 27. KOLOVOZA
Djevojčica iz središnje Francuske koja sa sestrom svake nedjelje u sirotištu uzaludno iščekuje dolazak svog oca. Pjevačica lošeg glasa koja hrabro nastupa pred začuđenom publikom.Švelja koja porubljuje robu u provincijskom krojačkom salonu. Kurtizana premršavog tijela koja uspijeva pronaći utočište kod Etiennea Balsana. Ljubavnica koja zna da neće postati „ničija žena“, čak ni žena Boya Chapela koji ju je neizmjerno volio. Buntovnica koju su gušile konvencije njezinog vremena i koja se odijevala u košulje svojih ljubavnika. To je priča o Coco Chanel.

Najava: Coco avant Chanel / COCO CHANEL
Drama / Biografski
Petar Popovski 0 0

The Taking of Pelham 1 2 3 / OTMICA METROA 123
(27.07.2009.) Release date: 20. 8. 2009.

Četiri naoružana kriminalca predvođena Ryderom (Travolta) otimaju newyorški metro i, dakako, traže poveću količinu novca u roku od sat vremena. U protivnom će, dakako, ubiti sve taoce. S Ryderom komunicira dispečer Walter (Washington), koji će, dakako, pokušati nadmudriti kriminalce i spasiti taoce. Problem mu predstavlja i to što ne zna na koji način kriminalci, ukoliko dobiju novac, planiraju pobjeći...


Najava: The Taking of Pelham 1 2 3 / OTMICA METROA 123
Akcijski / Triler
Luka Vukasović 0 0

Up / NEBESA
(13.07.2009.) Release date: 6.08.2009.
Walt Disney Pictures i Pixar Animation Studios će u najnovijoj fantastičnoj komediji „Nebesa“, gledatelje povesti u daleka nebeska prostranstva na jednu od najzabavnijih pustolovina svih vremena. Predstavljen u Disney Digital 3D trodimenzionalnoj tehnici, „Nebesa“ prati poletnu priču o 78. godišnjem prodavaču balona Carlu Fredricksenu, koji napokon ispunjava svoj životni san o velikoj pustolovini kada zaveže tisuće balona za svoju kuću i odleti u divljine Južne Amerike.

Najava: Up  / NEBESA
Animirani
Petar Popovski 1 1

« prethodna 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11-17 sljedeća »
© 2003 popcorn.hr