VijestiNajaveRecenzijeSound Of VisionKolumneSpecialForumImpressumSearchFAQ


?
Akcijski
Animirani
Avanturistički
Biografski
Crna komedija
Detektivski
Dokumentarni
Drama
Erotski
Fantastični
Film Noir
Glazbeni
Horor
Igrano-animirani
Komedija
Koncert
Kriminalistički
Melodrama
Mjuzikl
Parodija
Povijesni
Ratni
Ratno-sudska drama
Religijski
Romansa
Sportska drama
Sudski triler
Tinejdžerska komedija
Triler
Vestern
Znanstveno Fantastični (SF)
i ili
« povratak
» resetiraj parametre
Kliknite ovdje za listu svih najava

NAJAVE
(Ukupno rezultata: 167)

« prethodna 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11-17 sljedeća »

Rosencrantz and Guildenstern Are Undead / ?
(06.04.2010.) Release date: 11.6.2010. (SAD, limitirano)

Julian Marsh je nezaposleni ženskaroš koji živi u očevu uredu. Prilika da se pokrene mu se ukaže kada mu ponude režiju drame bazirane na Shakespeareovu "Hamletu", čiji je autor misteriozni Rumunj Theo Horace. Nakon što pristane te dodijeli uloge svom najboljem prijatelju i bivšoj djevojci, na vidjelo polako dolazi prava priroda predstave - riječ je o dvije tisuće godina staroj zavjeri koja povezuje Shakespearea, Sveti Gral i vampire.


Najava: Rosencrantz and Guildenstern Are Undead / ?
Komedija
Luka Vukasović 0 0

Robin Hood / ROBIN HOOD
(25.03.2010.) Release date: 13.5.2010. (HR), 14.5.2010. (SAD)

Nakon smrti kralja Richarda u Trećim križarskim ratovima strijelac Robin od Loxleyja vraća se u Englesku kojom vlada novoustoličeni kralj John. Potaknut lošim stanjem Robin se suprotstavlja vlastima, predvođenim osim novim kraljem i sa Sir Godfreyjem i šerifom od Nottinghama, te polako stječe reputaciju odmetnika i neprijatelja države.


Najava: Robin Hood / ROBIN HOOD
Akcijski / Drama / Avanturistički
Luka Vukasović 0 0

Iron Man 2 / IRON MAN 2
(14.03.2010.) Release date: 7.5.2010. (SAD), 29.4.2010. (HR)

Sada svjesni da je milijarder Tony Stark ujedno i superjunak Iron Man, vlada, javnost i novinari ga pritišću da podijeli svoju tehnologiju s vojskom, što on ne želi jer smatra da bi mogla završiti u krivim rukama. Također se mora nositi i sa konkurentom Justinom Hammerom i misterioznim ruskim osvetikom Whiplashom, kao i sa osobnim problemima, primjerice alkoholizmom...


Najava: Iron Man 2 / IRON MAN 2
Akcijski / Znanstveno Fantastični (SF)
Luka Vukasović 0 0

Kick-Ass / KICK-ASS
(02.03.2010.) Release date: 15.4.2010. (HR), 16.4.2010. (SAD)

Dave Lizewski bi bio tipičan tinejdžer da nije jednog dana u njemu proklijala ideja inspirirana pothvatima strip-junaka čije dogodovštine sa užitkom čita - da i sam postane jednim takvim, te se rađa Kick-Ass. Putovi mu se brzo presijeku sa onim dvoje maskiranih osvetnika, Big Daddy i Hit-Girl, koji rade na rušenju kriminalca Franka D'Amica. Inspiriran Kick-Assom pojavljuje se i četvrti lokalni superjunak, Red Mist.


Najava: Kick-Ass / KICK-ASS
Komedija / Akcijski / Drama
Luka Vukasović 0 0

Repo Men / REPO MEN
(22.02.2010.) Release date: 19.3.2010. (SAD), 10.6.2010. (HR)

Remy i Jake dva su najbolja prijatelja te djelatnici firme The Union koja ljudima prodaje zamjenske organe, ali ih i uzima natrag ukoliko se na vrijeme ne podmire računi. Nakon što pri jednom vraćanju organa Remy doživi srčani udar, budi se sa novim srcem ali i pozamašnim računom za isto. Da mu to ne bude jedini problem pobrine se i novonastala nemogućnost obavljanja posla, pa je pritisnut dugovima prisiljen bježati uz pomoć Beth, dužnice koja ga uči kako pobjeći od sustava, dok firma za njim šalje upravo Jakea.


Najava: Repo Men / REPO MEN
Akcijski / Znanstveno Fantastični (SF) / Triler
Luka Vukasović 0 0

I Love You Phillip Morris / PHILLIP MORRIS, VOLIM TE
(07.02.2010.) Release date: 17.6.2010. (HR)

Nakon što inače brižan suprug i otac, ujedno i policajac Steven Russell doživi prometnu nesreću i preispita se, shvati da je homoseksualac. Odluči živjeti do maksimuma, čak i ako to znači kršenje zakona, pa mu novi način života osim niza prevara i muljaža naposlijetku uključuje i boravak u državnim kaznionicama. U jednoj upozna Phillipa Morrisa, u kojeg se zaljubi i posvećuje se omogućavanju normalnog života za njih dvoje. Problem je što do toga dolazi novim prevarama i muljažama, a i višestrukim bježanjem iz zatvora.


Najava: I Love You Phillip Morris / PHILLIP MORRIS, VOLIM TE
Komedija / Drama
Luka Vukasović 0 0

Alice in Wonderland / ALISA U ZEMLJI ČUDESA
(26.01.2010.) Release date: 5.3.2010. (SAD), 4.3.2010. (HR)

Devetnaestogodišnja Alisa na jednoj zabavi uoči bijelog zeca i počne ga slijediti. Prolaskom kroz labirint dođe do zečje rupe u koju upadne, i nađe se u Zemlji čudesa, mjestu koje je posjetila prije deset godina, čega se ona ne sjeća. Starim prijateljima, među kojima i Ludom klobučaru, jako je drago što ju ponovno vide, jer trebaju njezinu pomoć u svrgavanju zle Crvene kraljice s trona Zemlje čudesa.


Najava: Alice in Wonderland / ALISA U ZEMLJI ČUDESA
Avanturistički / Fantastični
Luka Vukasović 0 0

Shutter Island / OTOK SHUTTER
(15.01.2010.) Release date: 19.2.2010. (SAD), 11.3.2010. (HR)

Dva američka savezna šerifa stižu na otok Shutter kako bi istražili nestanak pacijentice psihijatrijske ustanove za kriminalce. Nakon što ih prevari upravitelj bolnice, a otok pohara oluja uslijed koje izbije pobuna među zatvorenicima, moraju pronaći načina kako pobjeći s otoka.


Najava: Shutter Island / OTOK SHUTTER
Horor / Triler
Luka Vukasović 0 0

Edge of Darkness / RUB TAME
(24.12.2009.) Release date: 29.1.2010. (SAD)

Ubojstvo kćerke bostonskog detektiva Thomasa Cravena prvo izgleda kao pokušaj njegova ubojstva koji je pošao po zlu, ali se brzo ispostavi da nije tako. Istražujući njeno ubojstvo Craven otkriva njen tajni život i korporativna zataškavanja u koja je uključena i vlada, koja šalje svog agenta da počisti dokaze.


Najava: Edge of Darkness / RUB TAME
Akcijski / Drama / Triler
Luka Vukasović 0 0

Daybreakers / DAYBREAKERS
(13.12.2009.) Release date: 8. siječnja 2010. (SAD)

2019. je godina i dobar dio svjetske populacije pretvoren je neobjašnjivom kugom u vampire, te neveliki ostaci ljudskog roda postaju drugorazredna bića koja vampiri love kao hranu. Kako im ponestaje zaliha, vampirski znanstvenik Edward Dalton mora pronaći odgovarajuću zamjenu, a da bi to postigao mora se udružiti sa Audrey, jednom od rijetkih preostalih ljudi u čijim je rukama ključ za spas obje vrste.


Najava: Daybreakers / DAYBREAKERS
Akcijski / Znanstveno Fantastični (SF) / Horor
Luka Vukasović 0 0

« prethodna 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11-17 sljedeća »
© 2003 popcorn.hr