VijestiNajaveRecenzijeSound Of VisionKolumneSpecialForumImpressumSearchFAQ


?
Akcijski
Animirani
Avanturistički
Biografski
Crna komedija
Detektivski
Dokumentarni
Drama
Erotski
Fantastični
Film Noir
Glazbeni
Horor
Igrano-animirani
Komedija
Koncert
Kriminalistički
Melodrama
Mjuzikl
Parodija
Povijesni
Ratni
Ratno-sudska drama
Religijski
Romansa
Sportska drama
Sudski triler
Tinejdžerska komedija
Triler
Vestern
Znanstveno Fantastični (SF)
i ili
« povratak
» resetiraj parametre
Kliknite ovdje za listu svih najava

NAJAVE
(Ukupno rezultata: 167)

« prethodna 1-10 [11] 12 13 14 15 16 17 sljedeća »

THE ROAD TO GUANTANAMO / PUT U GUANTANAMO
(15.06.2006.) Release date: 23. LIPNJA 2006. (SAD)

Od 2002. godine, a nakon napada na SAD 11. rujna 2001., dio američke mornaričke baze Guantanamo iskorišten je kao zatvor za sve one koji barem po nekim karakteristikama podsjećaju na teroriste, pa makar to bio samo njihov izgled. Jedna od poveznica svih ili barem većine zatvorenika je to što su muslimanske vjere i to što su već godinama zatočeni bez optužnice u onome što se potpuno opravdano može okarakterizirati kao američki koncentracijski logor.


Najava: THE ROAD TO GUANTANAMO / PUT U GUANTANAMO
Drama / Dokumentarni
Vilim Pavlović 4 4

THE FAST AND THE FURIOUS: TOKYO DRIFT / BRZI I ŽESTOKI 3
(01.06.2006.) Release date: 16. lipnja 2006. (SAD)

Davne nam 2001. godine Paul Walker i Vin Diesel bili su “Brzi i Žestoki”, a u filmu se je našao i popriličan broj zgodnih, oskudno odjevenih djevojaka. Godine 2003. Paul Walker i ovoga puta Tyrese Gibson bili su “Prebrzi i Prežestoki”, a u filmu se je našao i popriličan broj zgodnih, oskudno odjevenih djevojaka. Godine 2006. neka grupa anonimaca ponovno želi biti “Brza i Žestoka”, a u filmu će se naravno naći i popriličan broj zgodnih, oskudno odjevenih djevojaka.


Najava: THE FAST AND THE FURIOUS: TOKYO DRIFT / BRZI I ŽESTOKI 3
Akcijski
Vilim Pavlović 3 3

CARS / CARS
(27.05.2006.) Release date: 09. lipnja 2006. (SAD)

U trenutku kada je 3D animacija započela svoj pohod na filmsku industriju pojavio se je i strah da će time doći do znatnog pada kvalitete animiranoga filma. Čak su i oni najveći počeli gasiti svoje studije za klasičnu animaciju, a umjesto da animirani film uđe u svoju tamnu eru dogodila se je apsolutna revolucija i ekspanzijaistoga. Najnoviji izdanak te revolucije je film “Cars” iza kojega stoji genijalni Pixar i legendarni Disney.


Najava: CARS / CARS
Komedija / Animirani
Vilim Pavlović 4 4

X-MEN: THE LAST STAND / X-MEN: POSLJEDNJA FRONTA
(21.05.2006.) Release date: 25. svibnja 2006. (HR)

Ljudski strah i mržnja prema onima koji su drugačiji dosegnuo je vrhunac. Pronađen je način da se mutanti “izlječe”, a strah ljudi nailazi i na svoje opravdanje pojavom Jean Grey. Bivša pripadnica X-Men tima opsjednuta snagom Dark Phoenixa postaje najveća prijetnja čovječanstvu i planeti. Svoju frontu opet otvara i bivši Xavierov saveznik Magneto vjerujući u dobro staro preživljavanje najjačega i princip ti njega prije nego on tebe.


Najava: X-MEN: THE LAST STAND / X-MEN: POSLJEDNJA FRONTA
Znanstveno Fantastični (SF) / Triler
Vilim Pavlović 9 9

THE DA VINCI CODE / DA VINCIJEV KOD
(13.05.2006.) Release date: 18.svibnja 2006. (HR), 19.svibnja 2006. (SAD)

Robert Langdon, simbolog Hardvarskog sveučilišta dok zbog posla boravi u Parizu prima poziv vezan za ubojstvo kustosa slavnoga muzeja Louvre. Pokraj tijela ubijenoga pronađena je zagonetna šifra. Trag za riješenje iste nalaze se nigdje drugdje doli u djelima slavnoga Da Vincija. Tragovi vidljivi svima, a opet savršeno, genijalno maskirani od strane autora. Langdon udružuje snage sa mladom kriptologinjom i ubrzo shvaća da se zečja rupa proteže daleko dublje od običnoga ubojstva. Umješanost Katoličke crkve, službenog Vatikana, pa i onog neslužbenog, Priory of Sion, Opus Dei… Film od kojega je više polemika u medijima potaknuo samo njegov istoimeni književni predložak.


Najava: THE DA VINCI CODE / DA VINCIJEV KOD
Triler
Vilim Pavlović 2 2

POSEIDON / POSEIDON
(06.05.2006.) Release date: 12. svibnja 2006. (SAD)

Ono što je za sve putnike luksuznoga cruisera Poseidon trebao biti doček nove godine iz snova pretvorio se je u borbu za preživljavanje u kojoj će samo nekolicina sretnika preživjeti. Naime u prvim sekundama nove godine tsunami prekreće brod. Preživjeli shvaćaju da im je jedina nada penjati se gore, prema najdubljima pogonskim djelovima broda sa nadom da će spasioci stići do njih prije nadiruće vode.


Najava: POSEIDON / POSEIDON
Akcijski / Drama / Avanturistički / Triler
Vilim Pavlović 1 1

United 93 / United 93
(01.05.2006.) Release date: 28.travnja 2006.

United 93 bio je jedan od četiri aviona oteta 11.09.2001. u najvećemu i najznačajnijem terorističkom napadu na SAD. Iako zapravo nikada nećemo saznati što se je zapravo dogodilo, danas je opće prihvaćeno mišljenje kako su sami putnici srušili avion kako nebi stigao do svoga cilja, što je ovisno o izvoru bio State Department ili Bijela Kuća. Sumnjati u ovu teoriju još uvijek je tabu, pa tako ni ovaj film neće donesti ništa što bi moglo izazvati polemiku.


Najava: United 93 / United 93
Drama / Povijesni
Vilim Pavlović 0 0

The Sentinel / The Sentinel
(20.04.2006.) Release date: 26. listopada. 2006. (HR)

Agent Tajne službe Pete Garrison uvjeren je kako se je neo-nacist nepoznatog mu imena i identiteta uspio ubaciti u Bijelu kuću, dom i ured predsjednika SAD-a. Jedan od agenata koji štite predsjednika ubijen je u istoj toj poznatoj kućii, a svi tragovi upućuju na to da je Garrison ubojica. Uz to još je i ucjenjivan zbog svoje afere sa prvom damom, predsjednikovom ženom Sarah Ballentine. Naš usamljeni junak biva i skinut sa dužnosti, no naravno on i dalje čini sve da dokaže svoju nevinost i spasi život predsjedniku. Uz to još uvijek traži onog istog neo-nacista. A dolazi i u sukob sa svojim štićenikom.


Najava: The Sentinel / The Sentinel
Drama / Kriminalistički / Triler
Vilim Pavlović 1 1

Scary Movie 4 / Mrak Film 4
(13.04.2006.) Release date: 20. travnja 2006. (HR)

Svi smo znali da će doći, bilo je samo pitanje vremena. Po četvrti put na ulazu u svjetske kino dvorane našao se je “Mrak Film”. Film će u svjetska kina već sutra, točnije 14. ovoga mjeseca, a domaći distributeri su se pobrinuli da ni mi ne budemo zakinuti za ovo vrhunsko ostvarenje filmske industrije koje svojim svakim nastavkom kod kritičara izaziva sve veće čuđenje. Čuđenje povezano sa pitanjem gdje je točno nestala granica dobroga ukusa koja je u ovome serijalu u drugome nastavka pregažena.


Najava: Scary Movie 4 / Mrak Film 4
Komedija / Horor / Parodija
Vilim Pavlović 5 5

When Do We Eat? / Kada Jedemo? (?)
(06.04.2006.) Release date: 07. travanj 2006.

"When do we eat?" film je koji nas je po svome otkrivanju natjerao da promjenimo ono što je trebao biti ustaljeni i nepromjenjivi plan pisanja najava. Sasvim jednostavna i komična ideja koja je svakome od nas mogla pasti na pamet u bilo kojemu trenutnku, ali nije. Ili možda je, samo je tada nismo znali iskoristiti na pravi način. Ipak, preko velike bare par pametnih glavica složilo se je i iz glupave ideje stvorilo film koji ima potencijal da konkurira svima ovogodišnjim blockbuster naslovima na svima ljestvicama koje rangiraju najbolja ostvarenja godine.


Najava: When Do We Eat? / Kada Jedemo? (?)
Komedija
Vilim Pavlović 1 1

« prethodna 1-10 [11] 12 13 14 15 16 17 sljedeća »
© 2003 popcorn.hr